Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Malwina Kwiatkowska Hexi (3483 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jednak się nie da dożyć czasów, że Polak jadąc gdzieś za granicę będzie miał w torbie gacie, skarpety, pastę i szczoteczkę do zębów , a w kieszeni kartę kredytową
Polkontunom zajmie to parę pokoleń
a tak w lukach bagażowych tylko smród czosnku, sfermentowanych ogórków, kapusty i wyrobów ze świni
a ch... z tym przemytem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tomek0)
Wiking
Kurde nie robcie wiochy!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tomek0)
Wiking
Psujecie nam opinie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Tomek0 napisał:
Psujecie nam opinie !!!

Wam to znaczy komu? Okresl grupe do jakiej nalezysz i jakiej zostala popsuta opinia.

Jezeli poczules sie obrazony to albo jestes przemytnikiem albo nabywca, poniewaz osob niezaangazowanych w sprawe spor nie dotyczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
jednak się nie da dożyć czasów, że Polak jadąc gdzieś za granicę będzie miał w torbie gacie, skarpety, pastę i szczoteczkę do zębów , a w kieszeni kartę kredytową
Polkontunom zajmie to parę pokoleń
a tak w lukach bagażowych tylko smród czosnku, sfermentowanych ogórków, kapusty i wyrobów ze świni
a ch... z tym przemytem

skoro wiesz jak tam śmierdzi to zapewne podróżujesz tak ...jaka to klasa??SUPER HIPER ECONOMY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Ciewakypawel Pawel
(Ciekawy)
Wiking
krispa napisał:
ROMANCZEJAREK to taki obywatel ktory wjezdzajac do norwegi wwozi tony miesiwa bo jest zorientowany w rynku norweskim i pare koronek od znajomego palacza za dozwolony kartonik fajek przyjmie a flaszki na przejscie tez niezapomni wiec milczenie jest zlotem
ps:nie lubie pedalow

Ktorys ci dupe nie tak zrabal??? Naucz sie nadstawiac, zeby mniej bolalo!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Kamilu wolę być :"maly piesek najglosniej szczeka" niż wielkim buldogiem co podwija ogon pod d.... i skomle...
widzę raczej mnie nie zrozumiesz ale ja nie nawidzę CHAMSTWA w sieci i nie pozwolę ażeby ktoś mnie pogardliwie nazywał :"polackiem"
jeśli Ci ta nazwa pasuje to nie mam więcej pytań.....
pozdr.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
masz rację
nie pozwól się po kantach rozstawiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
jasta102

1 os. l.mn.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Krzysztof Szulga
(Biri42)
Wiking
Ech "uczciwi",ha,ha,ha norwedzy,ile w was jadu i sarkazmu,a moze tak przyznacie sie ilu waszych rodakow przemyca towaru ze Szwecji i Danii...Tyle ze trzeba miec odwage cywilna,,,A WY CO MACIE ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok